Diensten

EENVOUDIG - FLEXIBEL

Net zoals bij onze trainingen is flexibiliteit en gebruiksgemak van de klant onze prioriteit.

CPRTEST

 

Onze CPRTEST software bestaat uit een gebruikers en een server applicatie.   

Afhankelijk van de jaarlijkse opleidingsnoden bieden we 4 verschillende abonnementen aan met een maximum aantal gebruikersprofielen:

BRONZE  <500

SILVER  500-1000

GOLD 1000-1500

EXPERT  >1500


Ieder gebruikersprofiel is uniek en bevat de trainingshistoriek en certificaten van de cursist. Het kan geïmporteerd of geëxporteerd worden wanneer een werknemer uw instelling vervoegt of verlaat. Het abonnement omvat de toegang tot de CPRTEST software en het gebruik van de Yellow Hub Trolley voor alle gebruikers.

YELLOW HUB TROLLEY

Om mobiele training op de afdelingen te optimaliseren is er onze Yellow Hub Trolley. Hij wordt hèt herkenningspunt voor uw CPR opleidingen en laat een vlotte en veilige verhuis  van de leeromgeving toe.  Afhankelijk van uw wensen worden 1 of meerdere Yellow Hub Trolleys geïnstalleerd.


De Yellow Hub Trolley is gebouwd uit duurzame en makkelijk te onderhouden materialen, geschikt voor een ziekenhuisomgeving. Hij wordt voorzien van een robuuste en onderhoudsvriendelijke oefenpop die uitgerust is met  uiterst accurate meettechnologie. De ergonomische opstelling van de oefenpop op het onderste gedeelte simuleert  de in-hospitaal situatie van een bedlegerige patient en is  niet kniebelastend voor de cursisten.


Het bovenste gedeelte is voorzien van een  touchscreen en    de CPRTEST Baby pop.

EASYM

Omdat niet alleen  training belangrijk is maar ook een vlotte administratieve opvolging ervan, is er de EASYM basis administratiemodule.


 

GEBRUIKERS - U krijgt in één oogopslag een overzicht van uw gebruikers en hun trainingstatus. Verder kan u gebruikers toevoegen  en certificaten  exporteren.

Alle electronische certificaten worden standaard naar de gebruiker en/of een centraal ziekenhuisadres verstuurd.  EASYM biedt eveneens de mogelijkheid een koppeling met uw eigen database te voorzien.

DATA EXPORT - laat u toe  gedetailleerde gegevens en certificaatlijsten te exporteren in csv formaat.

 

CONFIGURATIE - Nadat u een licentie activeerde krijgt  u een overzicht van uw functionaliteiten en de duur van de licentie.  U kan een eigen admin paswoord instellen alsook verschillende instellingen personaliseren.

SUPPORT - EASYM biedt  online support door het verzenden van uw laatste logbestanden. Op die manier kunnen we u vlot en efficient helpen in geval van problemen.

ONDERHOUD - Een automatische herinnering wordt verstuurd wanneer er nood is aan onderhoud van het materiaal.


Copyright PINGA Group 2017 @ All Rights Reserved